Найсмачніші котлети – з маринованого фаршу

Ці кулінарні секрети приховують хороші господині!
  • Банани можуть замінити яйця в тісті для печива або пирога. Половинка банана = 1 яйце.
  • Якщо збираєтеся натерти твердий сир, змастіть тертку олією: сир не склеїться, а терка вимиється дуже легко!
  • Найсмачніші котлети вийдуть з фаршу, який постоїть 5–6 год разом з нарізаною цибулею, сіллю і спеціями в холодильнику. М’ясо трохи замаринується, котлети будуть набагато смачнішими!
  • Щоб котлети були соковитішими, додайте у фарш кілька ложок крохмалю. При смаженні він швидко схопиться й утворить на поверхні скоринку, яка не дасть випаровуватися соку.
  • Видалити плями скотчу на склі допоможе звичайна олія. Змастіть нею проблемне місце, залиште на 10 хв і витріть залишки скотчу паперовою серветкою.
  • Молоко закипить швидше, якщо додати в нього дрібку цукру.

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook