Торт з медовими коржами
5 яєць, 1,5 скл. цукру (об’ємом 200 мл), 3 ст. ложки меду (натурального), 3 ч. ложки соди (не забагато!), борошно. Крем – сметанний.
Яйця збити з цукром, додати мед, 1,5 скл. борошна (попередньо змішати з содою). Це все перемішати і поставити на водяну баню на 20 хв, постійно помішувати. Коли охолоне, додати борошно, замісити м’яке еластичне тісто. Тоненько розкочувати і випікати. У мене виходить 7-8 коржів розміром 37Х22 см. Для крему збити сметану з цукром, як доповнення можна покласти вишні (заморожені, консервовані або заспиртовані) або чорнослив.
Рецепт Ірини Гевюк
Спробуйте також приготувати:
-
Торт “Карамельний медовик”. Любите карамель? Тоді вам точно сподобається!
-
Пляцок «Маково-медовий». Смакота неймовірна!
Post Views: 106