«Ананаси» з кабачків 

На смак ці кабачки дуже нагадують ананас. Кислота аличі та її аромат повністю змінюють його традиційний смак.

Інгредієнти:
Кабачки середньої зрілості почистити від шкірки і видалити серцевину. Частину, що залишилася, нарізати часточками завдовжки 4–5 см і завтовшки 1 см. Вкласти у стерилізовані банки. Зверху покласти 7–10 плодів жовтої кислої аличі. Залити гарячим цукровим сиропом (1 кг цукру на 1 л води).

Стерилізувати: 0,5 л банки – 10 хв, 1 л – 12 хв. Загорнути, перевернути банки догори дном, укутати і залишити до повного охолодження.

На смак ці кабачки дуже нагадують ананас.

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook