Торт “Весняний Наполеон”
- Тісто: 200 г маргарину посікти з 1 л борошна, додати 1 ст. ложку розпушувача, 2-3 жовтки, 200 г сметани. Поставити на ніч у холодильник, поділити на 6 або 8 частин (буде 3 або 4 коржі).
Розкотити 1 частину тіста, викласти шар яблук, полити збитими білками (4 білки збити із 200 г цукру до стійкості, додати 1 п. зеленого киселю, акуратно перемішати), накрити 2 частиною тіста, наколоти виделкою, випекти до готовності.
Перемазати торт заварним кремом із пудингом. Рецепт заварного крему
Готувала і фотографувала Леся Льода
Радимо також приготувати:
- Заварний крем за три хвилини для трубочок, еклерів, тортів і рулетів. Найшвидший спосіб!
- Крем “Пломбір” – мій улюблений заварний крем на сметані
- Карамельний настрій? Отже, заварний карамельний крем!
Post Views: 32