Наполеон

“Весняний Наполеон” – класичний торт по-новому

Хто любить торт "Наполеон"? Усі люблять "Наполеон"! Але навіть якщо він вам приївся, пропонуємо новий рецепт - "Весняний Наполеон" із зеленою начинкою.

Торт “Весняний Наполеон”

  • Тісто: 200 г маргарину посікти з 1 л борошна, додати 1 ст. ложку розпушувача, 2-3 жовтки, 200 г сметани. Поставити на ніч у холодильник, поділити на 6 або 8 частин (буде 3 або 4 коржі).

Розкотити 1 частину тіста, викласти шар яблук, полити збитими білками (4 білки збити із 200 г цукру до стійкості, додати 1 п. зеленого киселю, акуратно перемішати), накрити 2 частиною тіста, наколоти виделкою, випекти до готовності.

Перемазати торт заварним кремом із пудингом. Рецепт заварного крему

Готувала і фотографувала Леся Льода

Радимо також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook