мариновані кабачки на зиму по-польськи

Мариновані кабачки по-польськи. 25 років закриваю тільки так

Ще в 90-х взяла рецепт маринованих кабачків у куми і закриваю по сьогодні тільки так. Кабачки виходять гостренькі, хрумкі та солодкуваті. З'їдається все - і кабачки, і морква, і цибулька.

Мариновані кабачки по-польськи

Маринад

  • 4 скл. води (склянка 250 мл),
  • 1 скл. цукру,
  • 1 скл. оцту,
  • 2 стл. ложки солі.
Заварити маринад. У банку класти: лавровий листок, петрушку, моркву тонесенькими кружальцями, цибулю кружальцями. Часник не давати. Викласти кабачки, залити гарячим маринадом і стерилізувати 10-15 хв.
Я витягаю банки, як тільки кабачки починають міняти колір, тоді вони будуть хрумкі.
З цієї кількості маринаду виходить 2,5 л кабачків. На 4 літрові банки кабачків треба 1,5 порції маринаду.
Рецепті фото Лілії Мацько
Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook