Хліб “Картопляний”

Головна перевага такого хліба - це те, що він дуже довго залишається свіжим, а серединка схожа на губку і майже не кришиться.

Інгредієнти: обібрати 3–4 картоплини, зварити в 0,5 л води, ретельно потовкти. До теплого пюре додати по 2 ч. ложки солі та цукру, 2 ст. ложки олії, 50 г дріжджів.

Поставити у тепле місце на півгодини, щоб перебродило. Додати 2 ст. ложки оцту, борошна й замісити тугеньке тісто. Поставити в тепле місце.

Коли підійде, ще раз перемішати й розділити на дві частини. Викласти у форми. Через 20–30 хвилин поставити в гарячу духовку.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook