Тістечко “Картопля” із шоколадного бісквіта
- 300 г шоколадного бісквіта, 50 г лимонних вафель, 70 г розтопленого охолодженого вершкового масла, 200-250 г вареного згущеного молока, вишні.
300 г бісквіта, змолоти у крихти на блендері, додати ж 50 г лимонних вафель (повірте, вони дуже гарно підкреслять смак бісквіта своєю кислинкою). Додати 70 г розтопленого охолодженого вершкового масла і 200-250 г вареного згущеного молока, перебити усе разом блендером. Накрити плівкою та поставити на 1 годину в холодильник. Дістати, зробити кульки, всередину покласти декілька вишеньок (у мене були вишні консервовані), сформувати картоплю, обваляти у кокосовій стружці. На 1-2 години покласти в холодильник.
Рецепт і фото Лесі Риндик
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 25