Терпка хурма? Тверде ківі чи авокадо? Ось що зробити…

Часто буває: купили хурму, а вона терпка, або ківі чи авокадо виявилося недозрілим і твердим. Та є спосіб, як зробити ці плоди м'якими і смачними. Без заморожування!

Як зробити хурму м’якою без заморожування?

Часто можна почути пораду: купили терпку хурму – заморозьте її, вона стане м’якою і смачною. Та я не люблю їсти розморожену хурму, вона і на смак і на вигляд мені не подобається.

Та є перевірений спосіб, як зробити терпку хурму солодкою без заморожування. До речі, так само можна допомогти дозріти твердим ківі та авокадо. І навіть недозрілим помідорам!

Потрібно взяти хурму, ківі або авокадо, скласти у темний пакет і покласти туди ж яблука. Щільно зав’язати краї і зашити при кімнатній температурі на днів три-п’ять. На один кілограм хурми потрібно приблизно три яблучка.

Річ у тому, що яблука виділяють етилен, який пришвидшує дозрівання інших плодів. Через кілька днів смак хурми вас просто здивує – вона буде м’якою і солодкою. І на вигляд вона буде красивою, не те що після розморожування.

Радимо також прочитати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook