Простий пиріг
250 г борошна, 200-250 г цукру, 4 яйця, 250 г масла (можна маргарину), 1 п. ванільного цукру, дрібка солі, 2 ч. ложки розпушувача, 75 г крохмалю. 700-800 г ревеню. Можна також готувати з полуницею, яблуками, сливами, іншими фруктами і ягодами.
Масло збити з цукром, сіллю і ваніллю до побіління. Ввести по 1 яйця, кожне збивати 1 хв. Ввести просіяне борошно, крохмаль, розпушувач, добре збити міксером. Тісто виходить як сепараторна сметана, дуже густе, але не розкочується. Деко (25Х30 см або діаметром 26-28 см) застелити пергаментом викласти все тісто, розрівняти, викласти брусочки ревеню, трохи втиснути у тісто. Запікати при 190 ОС 30-40 хв. Охолодити у формі, посипати пудрою.
Читайте також: