Дуже хрумкі огірочки. Нічого не стерилізую!

Часто мариновані огірки виходять м'якими. Але тільки не ці! За цим рецептом завжди вдаються дуже хрумкі огірочки! Зробіть зараз - взимку будете задоволені!

Дуже хрумкі огірочки

На 1 л води, 200 г цукру, 3 ст. ложки солі (без чубка), 150 г оцту. У банку накласти, що бажаєте: листя смородини, вишні, хрону, перець горошком, гірчиця горошком, часник, парасольки кропу. Далі викласти у банки огірки. Два рази залити кип’ятком (потримати хвилин 10 і злити). На третій раз на цій воді зробити маринад, довести до кипіння, залити огірки і закрутити. Літрові банки з огірками заливаю один раз окропом, а на другий – маринадом. Закручені банки накрити ковдрою. Літрові банки краще ставити всередину, а довкола них більші.

Рецепт Софіко Безфамільної

Читайте також:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook