“Лінивий” штрудель з персиками

Економія часу, нервів і праці. Причому, можна використовувати будь-яку товщину начинки і будь-які фрукти. Дуже смачно, раджу! Не загубіть цей рецепт.

“Лінивий” штрудель з персиками

180 г пшеничної муки, 100 г масла, 1 ст. л. молока, 3-4 персики, 1 яйце, 1/2 ч. л. солі, цукор (для присипки).

Змішати яйце, 1/2 ст. л. масла, сіль, молоко. Добре перемішати, додати борошно. Замісити круте тісто, як на локшину. Розділити його на 4 рівні частини. Розкачати по черзі кожну частину для форми 20 см.

Розрізати тонко персики. Форму змастити вершковим маслом. Покласти перший лист, змастити розтопленим маслом. Далі покласти шматочки персиків, присипаючи їх цукром.

Потім покласти другий лист, змастити його маслом з 2-х сторін, персики, присипаючи цукром, знову лист, змащений з 2-х сторін. Останнім повинен бути лист, змащений маслом.

Ставити в попередньо розігріту духовку. Випікати при 250 °С 20 хвилин. Як тільки з’явиться сік, полити ним верх пирога, в процесі випічки робити це кілька разів, поки сік не перетвориться на карамель.

Рецепт Олени Малаховець

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook