Манник “Зебра” на кефірі без яєць. Дешево і смачно!

Манник - це швидко, ситно і смачно. З простих і доступних продуктів можна приготувати чудовий пиріг як для сімейного чаювання, так і гостей.

Манник “Зебра” на кефірі без яєць

1,5 скл. манної крупи, 1 скл. кефіру, 2 скл. молока, 1,5 скл. цукру, 1 п. ванільного цукру.
Усе розмішати і залишити на пів години, щоб манка набухнула. Тоді додати: 0,5 ч. ложки соди, 1 ч. ложка розпушувача, 1,5 скл. борошна, 2/3 скл. олії.
Знову все вимішати і поділити тісто на 2 частини (можна більшу і меншу).
До меншої додати 2 ст. ложки какао і вимішати, а до більшої – 2-3 ст. ложки борошна, щоб була однакова консистенція тіста.
В форму (діаметром 26 см) на пергамент виливати по черзі біле і коричневе тісто і робити візерунок. Випікати при температурі 200 °С до сухої палички.
Рецепт і фото Іванни Луць

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook