Кухня Рецепти

Грінки з копченою рибою і яблуками

Якщо не знаєте, як однією копченою рибиною пригостити друзів на вечерю, приготуйте такі бутерброди. Пікантний смак з кислинкою яблука сподобається усім.

15.03.2017 11:30

Інгредієнти:
4-6 шматків хліба, 50 г маргарину, 250 г копченої риби, 1 ст. ложка борошна, 1/2 склянки бульйону чи сметани, 2-3 кислі яблука, 1 маленька цибулина, сіль, перець.

Почищену копчену рибу подрібнити, потушкувати в маргарині разом з дрібно посіченою чи натертою цибулею, тонкими шматочками яблука, борошном і бульйоном чи сметаною. Суміш заправити, намастити на хліб, можна посипати сиром. Запекти в духовці, щоб поверхня бутерброда підрум’янилася.