Час маринувати огірки. Шість рецептів від господинь

Мариновані огірки - це та заготовка на зиму, яка має бути у коморі кожної порядної господині. Ми для вас зібрали найкращі перевірені рецепти, щоб ваші огірочки були найсмачнішими!

Мариновані огірки “Ностальгія”

Ці огірочки дуже схожі на смак на колишні “Глобус”, які були дефіцитом. Навіть якщо ви таких не їли, впевнена, вам сподобається! Рецепт читайте тут: мариновані огірки “Ностальгія”

Огірки, як магазинні

Секрет хрустких огірків у тому, що банки потрібно відразу закрутити, не стерилізувати і не накривати! Інакше стануть м’якими. Рецепт читайте тут: огірки «Як магазинні»

Огірки “Болгарія”

У мене за цим рецептом завжди виходять ідеальні огірочки, банки не вибухають і не мутніють. Рецепт читайте тут: мариновані огірки “Болгарія”

Без стерилізації

Люблю заготовки, в яких мало солі та оцту, а також просте і швидке приготування. Ці огірки саме такі! Рецепт читайте тут: консервовані огірки без стерилізації


По-болгарськи

Торік закрила 20 банок за цим рецептом. І за зиму всі з’їли! Цьогоріч приготую більше. Огірочки виходять хрусткими і дуже смачними! Рецепт читайте тут: огірки по-болгарськи

Хрумкі

Дуже смачні, тверді, хрумкі огірочки. А розсіл який! Добре зберігають при кімнатній температурі. Один з улюблених рецептів! Читайте тут: мариновані огірки “Хрумкі”

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook