Печінковий торт із новим смаком. Рекомендую!

У кожної господині є свій рецепт печінкового торта. І у мене теж. Проте цього разу я печінку для нього не перемелювала на м'ясорубці - й отримала новий смак!

Печінковий торт із новим смаком

Тісто: 0,5 кг печінки курячої, 1 скл. молока, 2-3 ст. ложки з чубком борошна, 4 яйця, 2-3 ст. ложки олії без запаху, сіль, перець. Начинка: 4 великі морквини, 4 великі цибулини, майонез, сіль, перець. Олія та масло для смаження. 
На суміші олії та вершкового масла обсмажити моркву і цибулю. Я це роблю окремо, потім змішую. сі складники для тіста, крім муки і олії, скласти у блендер, перебити, додати муку, а згодом олію, якою регулювати густоту тіста (має бути густиною як 15% магазинна сметана). Смажити до готовності як звичайні млинці. Формувати торт, перемащуючи кожен млинець 1 неповною чайною ложкою майонезу і начинкою. Коржі виходять ніжні, добре просочені!
Рецепт і фото Світлани Чепурної
Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook