Чебуреки з хрусткою скоринкою
- 1 скл. (200 мл) окропу, 3-3,5 скл. борошна, 1 яйце, 0,5 ч. ложки солі, 2 ст. ложки олії, 2 ст. ложки горілки. Начинка: десь 0,5 кг фаршу, цибуля, перець, сіль, трішки води.
У склянку окропу додати сіль, олію, склянку борошна. Швидко змішати, щоб не було грудочок. Охолодити масу. Додати яйце, горілку і решту борошна. Замісити тісто. Накрити вологим рушником на 40-50 хв. Приготувати фарш. Тісто розділити на порції. У мене вийшло 14, можна більше. Розкочувати тонкі коржі. На одну сторону викласти фарш. Накрити іншою стороною. Добре защіпнути краї, я використовую виделку. Смажити в олії з обох сторін.
Рецепт і фото Світлани Зіміної-Тринчій
Спробуйте також приготувати:
-
Чебуреки із цільнозернового борошна зі смаком житнього хліба
-
Повітряні чебуреки на мінералці. Тісто супер, усім раджу!