Зимові свята наближаються, отже, час підшукати нові цікаві рецепти солодощів. Пропонуємо приготувати святкове печиво “Шишки”. Дуже симпатичне і дуже смачне! Рецепт печива досить доступний і приготування просте, спеціальних форм не знадобиться: сформувати шишки можна руками і ножем.
До речі, печиво “Шишки” не тільки матимуть ефектний вигляд на тарілці із солодощами, їх можна використати як декор для торта на Новий рік, Різдво та інші зимові свята, доповнити гілочками ялини, мандаринами, притрусити снігом-пудрою. Фото зимового декору тортів та інших десертів можна переглянути у нашій публікації: “Як прикрасити торт, тістечка та інші десерти на Новий рік та Різдво. 100 ідей декору”.
А ще святкове печиво “Шишки” неодмінно сподобається малечі! Тож рекомендуємо приготувати! Рецепт святкового печива – перевірений, від господині. Тому не сумнівайтеся, готуйте, у вас все вдасться!
Святкове печиво “Шишки”
- Продукти мають бути кімнатної температури. 100 г м’якого масла, 90 г цукрової пудри, 50 мл олії, 1 яйце, 30 г какао, 0,5 ч. ложки розпушувача, приблизно 260 г борошна, 25 г крохмалю (у рецепті було написано, що можна будь-якого, але я додаю кукурудзяний), дрібка солі.
- Печиво “Трюфелі” (“Каштанчик”) з тіста на варених жовтках
- Кокосове печиво “Кокосанки” без борошна