Суп із квасолі з копченостями
0,5 кг копченостей ( свинячі ребра, грудинка, корейка, ковбаса), 300 г вареної квасолі, 100 г макаронів, 2 картоплини, по 1 цибулині, морквині і перчині, 1 стебло селери або шматок кореня, пучок зелені, 2 ст. ложки олії, чорний мелений перець, сіль, 2 л води.
- У киплячу воду вкинути порізані копченості, варену квасолю, картоплю і селеру, порізану кубиками.
- Варити 10 хв. Додати макарони.
- Як закипить, додати обсмажену цибулю, перець і моркву. Варити ще 5 хв (до готовності макаронів).
- Додати зелень і спеції, довести до кипіння, вимкнути. Подавати гарячим.
Post Views: 15