Ароматний апельсиновий хліб з курагою до чаю. Смакує з варенням або медом, як десерт!

Хочете щось просте, але смачне приготувати до чаю? Тоді спечіть такий апельсиновий хліб-булку. Рецепт для хлібопічки і духовки. Виходить дуже ароматний хлібчик! З варенням - просто смакота!

Апельсиновий хліб з курагою до чаю

Об’єм склянки – 230 мл. 1,25 скл. води, 4,3 скл. борошна, 3-4 ст. ложки цукру, 1 ч. ложка солі, 3 ст. ложки масла, 100 г кураги, цедра 1 апельсина, 2,5 ч. ложки сухих дріжджів.

Якщо готуєте у хлібопічці, просто скласти продукти у такому порядку і ввімкнути приготування (курагу і цедру додати наприкінці замішування тіста). Або ж замісити у мисці.Покласти у форму, дати підрости у 2 рази, випікати при температурі 170 ОС приблизно 1 год.

Читайте також:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook