Салат з рисом, помідорами і перцем на зиму

Я не роблю багато консервації, але салат з рисом готую щороку і завжди подвійну порцію. Бо відкрив баночку – й обід готовий: це тобі гарнір, і салат. А ще просто дуже смачно!

Салат з рисом, помідорами і перцем на зиму

3 кг помідорів, 1 кг моркви потерти, 1 кг перцю, 0,5 л олії, 1 скл. цукру, 2 ст. ложки солі, 1 скл. рису, 2 ст. ложки оцту.

3 кг помідорів перемолоти, 1 кг моркви потерти, 1 кг перцю порізати соломкою, 1 кг цибулі – кружальцями. Додати 0,5 л олії, 1 скл. цукру, 2 ст. л. солі. Усе вимішати й тушкувати 45–60 хв. Відтак всипати 1 скл. промитого рису, знову потушкувати 20 хв. Додати 2 ст. л. оцту, ще варити 10 хв. Готовий салат викласти у стерилізовані банки, закрутити і вкутати.

Читайте також:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook