Смачний і пухкий хліб з льоном

Цей хліб з насінням білого льону. Він неймовірно смачний і пухкий. За цим рецептом печу і хліб, і пиріжки, і рогалики, і піцу. Тільки регулюю цукор в залежності від випічки. Тісто ідеальне для будь якої випічки. І бюджетне.

Хліб з льоном

0,5 л теплої води (молока), 50 г пресованих дріжджів, 5 ст. ложок цукру, 5 ст. ложок олії, 1 ч. ложка солі, 5-7 скл. борошна.

З’єднати усі інгредієнти. Вимісити м’яке тісто, не забивати мукою. Покласти в пакет, а тоді в холодильник на одну годину. Викласти у форми і випікати до готовності.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook