Справжня квашена капуста – без води і цукру. Так готували наші бабусі

Це старий спосіб квашення капусти. Так готували наші бабусі - ніякого цукру чи води у квашену капусту не давали, тільки сіль. І я так роблю, завжди смачно виходить!

Справжня квашена капуста

10 кг капусти, моркви скільки захочете, 1 скл. солі.

Це все виминати руками хв илин 20, капуста пускає свій сік. Залишити на 1 год. Напхати в банки по саме горличко, кришку пластмасову обернути догори дном і впихнути в горлечко, щоб добре притиснути капусту, залити соком з капусти (тим, що залишився в каструлі, в якій виминали капусту). Закрити кришкою і поставити у тепле місце на три дні, щоб вкисла. Кожен день протикати качалкою, щоб виходили гази. І знову накривати. Після трьох днів поставити у холод.

Спробуйте також приготувати:

Квашена капуста. Рецепт на одну 3-літрову банку

Дуже смачна хрумка квашена капуста на зиму. Так моя тітка робила і я роблю

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook