Рецепт пісочного печива у формі “Барні” з джемом
3 яйця, 250 г цукру, 250 г маргарину, 12 г розпушувача, 655 г борошна.
Яйця збити з цукром вінчиком до розчинення цукру, піни не потрібно, додати маргарин та розмішати все до однорідності. Маргарин повинен бути дуже м’який. Він збереться грудками, в процесі замішування вони зникнуть. Додати борошно з розпушувачем та замісити м’яке тісто. Сформувати печиво, я готувала в силіконових формочках та в них і пекла. Залежно від розміру випікати при температурі 180 градусів. Маленьке печиво 10 хв, більше – 20 хв. Ведмедики (у мене з купованою термостабільною начинкою) пекла 25 хв.
Рецепт і фото Іри Литвицької-Фурки, господині з Тернополя
Спробуйте також приготувати: