Вишні у своєму соку. Чотири швидкі економні рецепти

А ви любите пироги, рогалики, торти та десерти з вишнями? Тоді обов'язково приготуйте на зиму вишні у власному соку. Для начинки - те, що треба!
А ви любите 🎂🍰🍨🥐 з 🍒? Тоді обов’язково закрийте на зиму вишні у власному соку! Ось 4 перевірені рецепти.
🍒1. Вишні у своєму соку без цукру (швидкий рецепт – у духовці). Цей рецепт з 90-х, коли цукор був у дефіциті, а вишню на зиму хотілося закрити. Зараз цукор є, але я все одно готую за старим рецептом, бо виходить смачно і швидко – все роблю в духовці. Рецепт тут: https://simya.com.ua/vyshni-u-svoyemu-soku-bez-tsukru…/
🍒2. Вишні у власному соку без стерилізації (на банку – 100 г цукру). Цукру мінімум, але вишні гарно стоять всю зиму! Рецепт тут: https://simya.com.ua/vyshni-u-vlasnomu-soku-bez…/
🍒3. Вишні у своєму соку – смачні і тверденькі. Економний рецепт. Суперові вишні для випічки та вареників! Готувати дуже швидко і цукру треба зовсім мало! Рецепт тут: https://simya.com.ua/vyshni-u-svoyemu-soku-smachni-i…/
🍒4. Консервовані ванільні вишні для пирогів, тортів та рогаликів. Такі вишні чудово підходять для начинки пирогів та рогаликів, а ще їх додаю у торти та різні десерти. Великий плюс цього рецепту – цукру треба зовсім мало. Рецепт тут: https://simya.com.ua/konservovani-vanilni-vyshni-dlya…/

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook