Соус з помідорами і сливами
3 кг слив (змолоти) додати 1 кг цукру, варити 1,5 год, помішуючи. 3 кг перцю червоного і 5 кг помідорів (змолоти), додати до слив, варити ще 1,5 год.
Потім додати: 2 ст. ложки (з чубком) солі, 4 ст. ложки приправи хмелі-сунелі, 2 ч. ложки червоного гострого перцю, 200 мл олії, 1 скл. оцту, 4 головки часнику, 5-8 шт. гострого перцю (перемолоти). Варити ще 5 хв. Розлити у стерильні банки, закрутити.
Рецепт Наталії Палій
Спробуйте також приготувати:
- Сливовий соус. Готую вже десять років, смачнішого не їла
- Соус “Сацебелі”. Готую щороку подвійну порцію – і все з’їдаємо!
Post Views: 86