Смажені пиріжки “Як пух”. Чотири сімейні рецепти

Смажені пиріжки - це смачно і недорого. А ще вони ніколи не приїдаються, що можна щоразу робити з різними начинками - і солоними, і солодкими. До вашої уваги чотири чудові рецепти від господинь.
Хто не любить свіженьких пухких смажених пиріжків? Таких людей, мабуть, немає. З картоплею, капустою, м’ясом, лівером, грибами, яблуками, повидлом – кожен обирає начинку собі до смаку! Колись такі пиріжки обов’язково купували на ринку або в кулінарії. Але їх зовсім просто приготувати вдома. Причому виходять вони досить недорого, а готувати їх швидко і просто.
Зазвичай тісто для таких пиріжків готують несолодким, але їх можна робити як із солоною, так і солодкою начинкою. Смажені пиріжки з повидлом – це смакота. Головне – не квапитися їсти гарячі, щоб не обпекти язика. Бо запах неймовірний! Так і кортить чимшвидше з’їсти просто зі сковорідки!
Ми зібрали для вас чотири чудові перевірені рецепти смажених пиріжків від господинь. Усі вони різні, але дуже смачні. Готуйте і смакуйте, на здоров’я!

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook