Гречаники з картоплею
- 1 скл.вареної гречки, 3 середі картоплии, 1 цибулина, 1 яйце, сіль, перець, прянощі, панірувальні сухарі або борошно. Сметанний соус: 100 г сметани, 1 чю ложка гірчиці, сіль, 2 зубці часнику.
Картоплю зварити і потовкти. Змішати з вареною гречкою і смаженою цибулею. Додати яйце, сіль, спеції часник. Сформувати котлети, запанірувати у сухарях, посмажити на олії. Смакує зі сметанним соусом (усе змішати).
Читайте також:
- “Палюшки” із картоплі “у мундирі”. Улюблена страва з дитинства
- Картопляники з грибами. Можна хоч щодня готувати з різними начинками!
Post Views: 60