* Можна згорнути гарячий бісквіт разом з папером (перед тим переклавши його на рушник) і почекати, поки охолоне. Потім розгорнути, просочити, перемастити і знову згорнути.
* Можна не згортати рулет разом з папером і не чекати. У такому разі треба його (ще гарячим!) злегка просочити по всій поверхні (сиропом, чаєм, кавою, коньяком або соком) – і він запросто згорнуться! Не просочуйте надто сильно, щоб не розкис.
* Можна просочувати рулет просто на деку, а вже потім перекладати його на змащений олією пергамент і згортати.
* Згортати рулет зручніше так, щоб верхній бік виявився всередині, а нижній – зовні. Тобто намащувати кремом або повидлом треба верхній бік.
* Щоб тісто було м’якший і пухкішим, до нього можна додати 0,5 ч. ложки соди і 1 ст. ложку меду.