Салат з куркою і печерицями з’їдають до останньої ложки!

Дуже смачний салат з куркою і грибами! Ситний, але легкий. Завдяки червоному перцю і зелені має гарний вигляд на столі. І подобається усім!

Салат з куркою і печерицями

1 б. маринованих печериць, 1 варене куряче стегно, 5 варених яєць, 1 болгарський перець, майонез, зелень, 0,5 цибулини.

Шампіньйони нарізати пластинками. Стегно відварити і остудити в бульйоні, щоб було соковите, а не суха. Порізати соломкою чи порвати на волокна. Яйця і перець нарізати соломкою. Цибулю і кріп дрібно нарізати. Все вимішати, дати спеції і заправити майонезом. Зверху посипати зеленню.
Рецепт і фото Іванни Луць
Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook