млинці пісні

Пісні млинці: з варенням – смакота!

Дуже вдалий рецепт пісних млинців. Вони ніжні, не рвуться та добре смакують з варенням. Чудовий рецепт десерту до посту!

Пісні млинці

  • 600 г води, 30 г олії, 1 ст. ложка з чубком кукурудзяного крохмалю, приблизно 250 г борошна, 1-2 ст. ложки цукру, ванільний цукор, розпушувач на кінчику ножа, дрібка солі.
Приготувати, як звичайні млинці. Цукор, ванільний цукор розчинити у теплій воді, додати олію та поступово всипати борошно з крохмалем, розпушувач, сіль. Ретельно збивати, щоб не було грудок. Випікати на петельні для млинців. На самому початку пательню змастити олією. Дуже смакують такі млинці з варенням, джемом!
Рецепт Оксани Костик
Радимо також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook