Яскравий та незвичайний млинцевий торт
Роз’ємна форма 20-22 см. Млинці тоненькі різних кольорів. Для крему: 1 п. желе (за бажанням колір), 0,5 л сметани, 1 п. желатину (25 г), 1 скл. цукру, ванілін, вишні (фрукти на ваш смак).
Для підфарбовування млинців можна використовувати барвники або додати натуральні: куркуму, какао, сік буряка, сік моркви, сік шпинату.
Желе замочити у 200 г води. Желатин замочити у 170 г води. Сметану розмішати з цукром, ваніліном (не збивати!!!) та додати розтоплений желатин. Перемішати і зачекати, щоб трішки постояла маса. Вилити 1/3 маси на дно вистеленої млинцями форми (дивіться на фото). Далі брати кольорові млинці, класти по 3-5 вишень та по трішки маси та викладати щільненько у форму. Має залишитися 1/3 маси. До неї додати розтоплене желе та гарно все перемішати. Залити зверху всі кольорові млинці та закрити тортик. Поставити на 5-6 год у холодильник та прикрасити за бажанням.
Рецепт і фото Ольги Мордовіної
Спробуйте також приготувати: