Кухня Рецепти

Мій пиріг на кефірі. Приготуйте – не пошкодуєте!

Мій фірмовий пиріг – з кефіру та варення, простий і смачний! Спечене за моїм рецептом – не пошкодуєте! Тільки варення зі смородини бажано не додавати, бо пиріг буде синій. Як охолоне можна розрізати на шматочки, а можна навпіл і перемазати кремом – буде торт. 

23.06.2020 16:02

Мій пиріг на кефірі

3 яйця, 1 ст. ложка соди з гіркою, 1 ст. ложка оцту, 1 скл. варення, 2 скл. цукру, 0,5 л кефіру, 3 ст. ложки олії, 100 г сметани, 5 скл. борошна, горіхи, ванілін.

Усе збити. Тісто повинно бути консистенції як густа сметана, якщо мало борошна, то додати. Горіхи та ванілін можна й не додавати і без них смачно. Тісто вилити на деко з духовки, попередньо змащене олією. Випікати до готовності. Варення зі смородини бажано не додавати, бо пиріг по кольору буде синій. Дуже смачно! Як охолоне розрізати на шматочки. Можна розрізати навпіл і перемазати кремом, то будуть міні тортики.

Рецепт Людмили Стеценко

Читайте також: