Кухня Рецепти

Найсмачніші мариновані помідори – з морквинням, і більше ніяких спецій! Закриваю так 10 років

Це один з моїх улюблених рецептів консервації! Мариновані з морквинням помідори виходять дуже смачні, ароматні, хоч там немає прянощів. А розсіл який! Якщо його не випиваємо, печу на ньому хліб і печиво. А помідори ніколи не залишаються!

08.09.2020 10:07

Мариновані помідори з морквинням

7-8 кг помідорів, 4 зубців часнику, пучок морквиння. Маринад: 5 л води, 20 ст. ложок цукру, 5 ст. ложок солі, 350 мл оцту (9%). Виходить приблизно 4 банки по 3 л.

У кожну банку покласти помідори, по 5-7 гілочок морквиння, зубець часнику. Залити окропом, накрити кришками, залишити на 15-20 хв. Злити воду, виміряйте об’єм (щоб знати, скільки маринаду вам знадобиться). Приготувати маринад: довести воду з цукром і сіллю до кипіння, додати оцет, довести до кипіння, зразу залити помідори, закрутити, перевернути догори дном, вкутати на добу.

Спробуйте також приготувати:

Помідори мариновані половинками з цибулею. Старий і дуже вдалий рецепт

Мариновані помідори “Лисі”. Приготуйте і наступного дня смакуйте! І 1000 разів подякуєте за рецепт!!