Мариновані помідори “Лисі”. Приготуйте і наступного дня смакуйте! І 1000 разів подякуєте за рецепт!!

Не треба чекати зими, щоб їсти смачні мариновані помідори! "Лисі" помідори ми їмо через день після приготування. Вони бомбезні! Кого пригощала - всі просять рецепт. І ви його збережіть, потім подякуєте!

Мариновані помідори “Лисі”

Шкірку помідорів надрізати навхрест, ошпарити окропом, злити його й одразу залити холодною водою. Зняти шкірку. Помідори скласти у відро або каструлю шарами з цибулею і болгарським перцем. Додати чорний перець і лавровий листок. Залити розсолом: на 1 л води 120 г цукру, 100 г оцту, 40 г солі (закип’ятити, охолодити, залити холодним). Такі помідори вже через день можна їсти!

Рецепт Тетяни Пометун

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook