Помідори мариновані половинками з цибулею. Старий і дуже вдалий рецепт

Цей рецепт старий як світ і дуже вдалий! Навіщо експериментувати і гадати, вийде чи ні? Краще готувати за перевіреними рецептами, особливо консервацію!

Помідори мариновані половинками з цибулею

Помідори порізати половинками, викласти на піднос розрізом до гори. Посипати чорним перцем. Викласти помідори в банки розрізом донизу, кожен шар перекласти цибулею. Залити гарячим маринадом: 2 л води, 200 г цукру, 100 г оцту, 2 ст. ложки солі. Стерилізувати банки 1 л – 20 хв. Закрутити.

Рецептом поділилася Леся

Спробуйте також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook