Кухня Рецепти

Сало або бочок у цибулинні – чоловік любить більше за ковбасу!

Якщо на столі є ковбаса і бочок, приготований у цибулинні, першим з’їдають саме бочок! І не дивно: на вигляд він дуже апетитний і на смак просто супер, ніжний і пряний! І головне – абсолютно натуральний продукт!

16.10.2020 08:22

Сало або бочок у цибулинні

Можна таким чином готувати сало, але найкраще бочок (з прошарками м’яса). Маринад: на 1 л води 3 ч. ложки солі, перець горошком і духм’яний, лавровий лист (декілька штук), велика жменя цибулиння. Варити сало приблизно 1 год після закипання на невеликому вогні. Ще теплим натерти вичавленим часником, замотати і пергамент, добре охолодити.

Рецепт Галини Дерев’янко

Смачніше за сало – тільки сало! 7 найсмачніших рецептів засолювання і закусок із сала

Сало замість таблеток: лікує бронхіт, очищує печінку, оздровлює жовчний, проганяє остеохондроз і ревматизм