Сало або бочок у цибулинні – чоловік любить більше за ковбасу!

Якщо на столі є ковбаса і бочок, приготований у цибулинні, першим з'їдають саме бочок! І не дивно: на вигляд він дуже апетитний і на смак просто супер, ніжний і пряний! І головне - абсолютно натуральний продукт!

Сало або бочок у цибулинні

Можна таким чином готувати сало, але найкраще бочок (з прошарками м’яса). Маринад: на 1 л води 3 ч. ложки солі, перець горошком і духм’яний, лавровий лист (декілька штук), велика жменя цибулиння. Варити сало приблизно 1 год після закипання на невеликому вогні. Ще теплим натерти вичавленим часником, замотати і пергамент, добре охолодити.

Рецепт Галини Дерев’янко

Смачніше за сало – тільки сало! 7 найсмачніших рецептів засолювання і закусок із сала

Сало замість таблеток: при бронхіті, остеохондрозі та ревматизмі, для печінки і жовчного

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook