Сало замість таблеток: при бронхіті, остеохондрозі та ревматизмі, для печінки і жовчного

Сьогодні різні дієти заперечують навіть натяк на сало. А дарма! У помір­них кількостях це дуже корисний про­дукт. Виявляться, воно допомагає проти багатьох захворювань! Ось як його треба вживати...

Сало запобігає атеросклерозу й онкозахворюванням, очищує печінку і дає чималий енергетичний заряд. Помічне при застої жовчі.

Якщо взяти за правило щоранку натще роз­смоктувати (не з’їдати, а саме поволі смоктати) маленький шматочок сала (завбільшки як грудочка цукру), то че­рез два місяці жовчний міхур сам упо­рається з надлишком жовчі.

Тим, хто хворіє на поліартрит, ос­теохондроз, ревматизм, радять щодня між прийомами їжі з’їдати бутерброд із 20 г сала і шматочка чорного хліба. Він допоможе вивести солі з організму.

При хронічному бронхіті помічним засобом є внутрішнє свиняче сало («вельон»). Його можна приймати двома способами. Розтопити на малому вогні, злити, розчиняти по 1 ст. ложці жиру у склянці гарячого молока і пити малень­кими ковтками. Або на ніч натирати жиром груди.

Шматок сала добре з’їсти перед за­стіллям – воно попередить всмоктуван­ню алкоголю.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook