Салат з тунцем
- 0,5 качана пекінської капусти, 150 г кукурудзи, 1 б. консервованого тунця (65 г), 1 свіжий огірок, 2 варені яйця, сухарі маленькими шматочками.
- Соус: 2 ст. ложки майонезу (сметани або білого йогурту), 1 ч. ложка гірчиці із зернами.
Капусту порвати руками, додати кукурудзу, тунець (олію перед цим відцідити), порізані шматками яйця та огірок, усе змішати, заправити соусом. Якщо любите хрумкі сухарики в салаті, додавайте їх безпосередньо перед подачею або посипте ними салат. Якщо любите м’якші – додайте до салату за 10 хв перед подачею. Майонез у соусі можна замінити на сметану або на білий йогурт без добавок. Сіль можна додавати на свій смак або не додавати зовсім.
Рецепт і фото Іри Литвацької-Фурки, господині з Тернополя
Спробуйте також приготувати:
- Салат “Смачний” з курячим філе і твердим сиром
- Салат з ківі. Незвичайний і дуже смачний!
Post Views: 50