Смачний рецепт від ТМ Makarella
Інгредієнти:
• Макарони ріжки ТМ Makarella – 100 г
• Фарш м’ясний – 300 г
• Сухарі – 30 г
• Хліб – 3 скибки.
• Цибуля ріпчаста – 1/4 шт
• Яйце куряче – 1 шт
• 1 стакан червоного соусу
•2 ст. ложки масла
Приготувати м’ясний фарш, розкласти його на розстелену серветку, змочену холодною водою, і розрівняти ножем так, щоб вийшов довгастий рівний шар товщиною приблизно 1,5 см.
На середину м’ясного фаршу по всій його довжині покласти зварені, заправлені олією і охолоджені макарони, після чого з’єднати краї фаршу.
Отриманий рулет обережно зняти з серветки і покласти швом вниз на змащену маслом сковороду. Зверху рулет змастити яйцем, посипати сухарями, полити олією, зробити кілька проколів виделкою і поставити на 30-40 хвилин в духову шафу для запікання. Запікати при температурі 190° С.
Готовий рулет нарізати на порції, покласти їх на блюдо і полити червоним соусом та прикрасити зеленню.