Домашні курячі сосиски
500 г курячого філе, 1 яйце, 50 г масла, 100 г молока, сіль, перець, паприка, коріандр.
М’ясо змолоти. Додати шматочок масла, перемішати. Додати сире яйце, паприку, перець чорний мелений, мелений коріандр, сіль, молоко. Ретельно вимішати.
Розкласти на столі харчову плівку, покласти дві столові ложки фаршу і щільно загорнути плівку, як цукерку, випустивши все повітря. Тоді сосиски вийдуть рівними і красивими. Зав’язати нитками краї.
Залити сосиски холодною водою і довести до кипіння. Варити на слабкому вогні хвилин 20. Готові сосиски обсмажити на чайній ложці вершкового масла або олії.
Рецептом поділилася Ірина Жовнер