Кухня Рецепти

Рогалики на смальці і кисляку без яєць. Дуже добрі, печу так багато років!

Я завжди пекла рогалики на смальці та сметані. Це рецепт старий як світ, дуже добрий, багато господинь так пече. Рогалики виходять гарні, ніби з листкового тіста. Але одного разу не було сметани, і я взяла замість неї густого кислого молока. І вийшло так смачно, що тепер, коли печу рогалики, завжди додаю у тісто кисляк!

06.07.2020 15:53

Рогалики з вишнями

1 скл. смальцю, 1 скл. сметани (мені найкраще з кислим молоком), борошно (скільки вбере тісто). Начинка – вишні. Ні яєць, ні розпушувача, ні дріжджів, ні цукру у тісто не треба!

Замісити тісто, покласти на ніч у холодильник. Тонко розкотити, сформувати невеличкі рогалики, як вказівний палець, спекти і обваляти в пудрі.

Рецепт Наталії Марченко

Читайте також: