Рогалики з вишнями у цукрі. Такі, як у дитинстві пекла мама

З дитинства люблю рогалики! З вишнями, повидлом, маком і просто з цукром і корицею. На мою думку, це найкращий десерт до чаю!

Рогалики з вишнями

2 п. маргарину (по 250 г), 10 г дріжджів (пресованих), 1,5 скл. молока, 3 жовтки, 1 яйце, дрібка солі, борошно. Для начинки – вишні у своєму соку або густе повидло. Для обкачування – 3 білки і цукор.

Маргарин подрібнити, перетерти з борошном на крихти. Дріжджі розчинити у теплому молоці. Усе змішати, додати решту продуктів, замісити тісто, підсипаючи борошно (скільки вбере тісто, має бути м’яке, еластичне). Тонко розкочувати (завтовшки 3 мм), формувати рогалики з вишнями. Готові рогалики вмочувати у білки, а потім в цукор. Випікати до готовності.

Рецепт Тетяни Климюк

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook