Рецепт правильного крему “Ганаш” для покриття і вирівнювання тортів. Не пливе і не тріскає – перевірено!

Я випробувала багато рецептів ганашу для вирівнювання тортів. Із самого шоколаду – пливе, з глазурі – тріскає після охолодження. Зараз я підібрала ідеальні пропорції продуктів. Працювати з таким ганашем – саме задоволення.

Ганаш для вирівнювання торта

100 г шоколаду, 100 г шоколадної гразурі, 100 г масла.

Шоколад і глазур розтопити на паровій бані до повного розчинення. Не знімаючи, додати масло, перемішати до повного розчинення, зняти з парової бані. Залишити при кімнатній температурі на хв 10. Потім поставити в холодильник на 15 хв до легкого загустіння. Дістати, збити міксером до однорідності і наносити на торт.

Рецепт і спосіб приготування розповіла кондитерка Галина Барчишена

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook