Відкритий пиріг із сиром, яблуками та малиною

Хочете шматочок пирога із соковитою начинкою на тонкому пісочному тісті? Тоді обов'язково збережіть рецепт і приготуйте!

Відкритий пиріг із сиром, яблуками та малиною

Форма 26-28 см. Тісто: 350 г борошна, дрібка солі, 1 ст. ложка цукрової пудри, 150 г м’якого масла, 2 жовтки, 1-2 ст. ложки молока.

Змішати борошно, сіль, пудру, масло і добре перемішати до крихти. Масло не має бути занадто м’яким, бо буде просто не зручно вимішувати тісто. Додати жовтки, перемішати, потім по 1 ложці молоко, дивитися, аби тісто було пластичним. З тіста сформувати кулю, загорнути в харчову плівку і на 30 хв покласти в холодильник. Розкотити між двома листами пергаменту і перекласти у форму. Начинка на ваш смак. У мене сир кисломолочний (300 г) і протушені на пательні два яблука з малиною.
Випікати при 180 ОС приблизно 25 хв.
Рецепт і фото Світлани Чепурної
Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook