Лікер “Закручений”: усе складаю в банку і закручую, а через місяць можна пити

Готую лікер за цим рецептом більше 20 років! Ягоди з горілкою, цукром і водою закручую у банку, як компот. А через місяць відкриваю, проціджую і можна пити. Найбільше люблю з вишнею, а свекруха - з полуницею. Ягоди складаю в лоток, посипаю цукром і зберігаю в морозильній камері, використовую для випічки.

Лікер “Закручений”

У трилітрову банку покласти 1 л ягід (будь-яких), 1 л цукру, 1 л горілки. Долити води і закрутити, як компот. Струшувати час від часу, щоб розтанув цукор. Через місяць відкрити, процідити і можна пити. Найбільше люблю з вишнею, а свекруха – з полуницею. Ягоди складаю в лоток, посипаю цукром і зберігаю в морозильній камері, використовую для випічки.

Рецепт Ольги Рудник

Читайте також:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook