
Хек в томатному соусі – смак дитинства
Пам‘ятаєте консерву «Кілька в томатному соусі»? Чи то дитячі спогади такі, чи то, дійсно, та консерва була така, ну, дуже смачна. Словом, її смак пам‘ятаю досі, сучасна консервна індустрія підсовує геть не те, що я очікую, то ж мусила проводити власні експерименти. І ось він, один з них, вартий уваги. Рибка тут виходить неймовірно смачна, ніжна, а окрема любов – то той (такий, як в дитинстві) густий, ароматний, томатний соус, який треба їсти окремо, вимочуючи в ньому скибку свіжого хліба.
Хек в томатному соусі

- На смак, як раки: як смачно приготувати хек або минтай
- “Найздоровіша” риба – хек, або Що їсти, щоб серце було здоровим