котлети

Рецепт моїх фірмових котлет

Соковиті, ніжні та ароматні котлети – ідеальний варіант для ситного домашнього обіду чи вечері.

Котлети

  • 1 кг свинини, 250 г хліба, 2 цибулини, 4 зубці часнику, 3 ст. ложки сметани, сода (на кінчику чайної ложки), 2 яйця, олія.

Перемолоти м’ясо разом із цибулею. Намочити хліб, відтиснути від зайвої рідини, пропустити через м’ясорубку. Часник пропустити через прес. Додати до фаршу всі інгредієнти, добре вимішати, посолити, поперчити за смаком. Добре відбити, щоб вийшло повітря.

Сформувати котлети, обсмажити на олії.

Час приготування залежить від розміру котлет.

Рецепт і фото Марії Гнатів

Радимо також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook