Котлети
- 1 кг свинини, 250 г хліба, 2 цибулини, 4 зубці часнику, 3 ст. ложки сметани, сода (на кінчику чайної ложки), 2 яйця, олія.
Перемолоти м’ясо разом із цибулею. Намочити хліб, відтиснути від зайвої рідини, пропустити через м’ясорубку. Часник пропустити через прес. Додати до фаршу всі інгредієнти, добре вимішати, посолити, поперчити за смаком. Добре відбити, щоб вийшло повітря.
Сформувати котлети, обсмажити на олії.
Час приготування залежить від розміру котлет.
Рецепт і фото Марії Гнатів
Радимо також приготувати:
- Котлети “Пташине молоко”. Моя сім’я їх просто обожнює!
- Січені котлети з курячого філе. Ніжні і смачні!
- Найсмачніші котлети – з маринованого фаршу
Post Views: 323