Повидло “Карамельне”
4 кг яблук, 0,5 кг цукру, 0,5 ч. ложки лимонної кислоти, 1 скл. води, 0,5 кг цукерок “Корівка”.
Яблука почистити від шкіри, порізати і покласти у велику каструлю, додати цукор, воду і лимонну кислоту, довести до кипіння і варити 50-60 хв на малому вогні, знімаючи піну. Зняти з вогню і подрібнити блендером, додати цукерки та проварити ще кілька хвилин, щоб повністю розтанули цукерки. Розкласти в стерильні банки і закатати.
Рецепт Оксани Баранич
Спробуйте також приготувати:
Густе повидло з яблук з барбарисками. Мої домашні його обожнюють!
Густе яблучне повидло для начинки у пироги, рогалики і пончики
Post Views: 76