Густе яблучне повидло для начинки у пироги, рогалики і пончики

Цей рецепт дуже простий, а повидло виходить янтарного кольору, густе і смачне, причому з будь-яких яблук! Я його потім як начинку використовую для пиріжків, пончиків, рогаликів.

Густе яблучне повидло

4 кг чищених яблук (без серцевини, можна зі шкіркою), 3 кг цукру, 1 скл. води.

Яблука порізати дольками, влити воду і варити від закипання 20 хв. Додати 1,5 кг цукру і варити ще 20 хв, можна змолоти блендером для більшої однорідності. Додати решту цукру і варити від закипання ще 20 хв. Усе, густе і смачне повидло готове! Розкласти у стерильні банки, закрутити.

Рецепт Людмили Литовченко

Спробуйте також приготувати:

Яблучний джем “Як мармелад”. Готую в духовці: виходить густий, хоч ножем ріж!

Густе яблучне повидло. Чудово підходить для начинки у пироги і рулети

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook