Королівський сирник: ніжна начинка і смачне шоколадне тісто

Цей вишуканий сирник печу уже кілька років. Виходить дуже смачний. Рекомендую!

Для тіста: 250 г борошна, 100 г масла, 100 г цукру, 1 яйце, 2 ст. ложки сметани, 2 ст. какао, 1 ч. ложка порошку до печива.

Для начинки: 1 кг сиру, 5 яєць, 100 г масла, 1 склянка цукру, 11 г ванільного цукру, 1 пудинг, 250 г кураги.

Змішати масло, сметану, борошно, яйце, какао і порошок до печива. Розділити тісто на дві частини і поставити у морозильну камеру на 3 години.

Сир двічі перемолоти на мясорубці. Відділити білки від жовтків. Жовтки збити з цукром. Додати до сиру. Також додати масло, пудинг, ванільний цукор. Усе перемішати.

Білки збити в піну, додати до сирної маси, акуратно перемішати. Курагу обдати окропом і порізати.

Форму вистелити пергаментом. Натерти туди одну половину тіста. Викласти половину сирної маси, а поверх посипати курагу. Тоді знову викласти сир, що залишився, притерти зверху тістом. Випікати годину при температурі 180 градусів.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook